Automotive ​marketing 

Wij helpen u bij het bereiken van nieuwe klanten, en nog belangrijker, het behouden van bestaande klanten. Roadpursuit Automotive Marketing brengt uw customer engagement tot een hoger niveau met een combinatie van social media en events. 


Roadpursuit9

Social media

Wij zijn er voor het onderhouden van uw social media-account en het maken van content waar uw klanten op reageren. Even belangrijk, het bijhouden van de laatste trends en de ontwikkelingen in social media algoritmes.

Roadpursuit5

Content creation team

Content is key! Als bedrijf kun je enkel nog opvallen door op het juiste moment content met meerwaarde aan te bieden. Ons team bestaat uit een aantal Autofotograven en social media specialisten. Wij maken voor u quality social media content, waar klanten op reageren.

Social media management

Wij stellen voor u een social media strategie op die aansluit bij uw doelgroep. Dit kan een combinatie zijn van verschillende platformen zoals Facebook, Instagram of Snapchat met elk een andere aanpak. Hierna onderhouden wij uw social media account(s) met posts 2 tot 7 keer per week met media van ons Content Creation Team. Bereik 10.000+ personen per post met quality content, een passende strategie en promoties.


Events

Roadpursuit roadtrips organiseert tourtochten voor autoliefhebbers en is onderdeel van Roadpursuit Automotive Marketing. Met deze roadtrips verhogen wij uw costumer engagement en maken wij orginal content voor uw social media account(s).

 Neem contact op.

%d bloggers liken dit: