21-04-2018 // Iedereen // Eifel

Ook 2018 is vol met nieuwe roadtrips,
for the real drivers.

​Ervaar welke geweldige wegen er zo dichtbij de Nederlandse grens te vinden zijn en natuurlijk ook de prachtige landschappen die daarbij horen. De route zal door deze prachtige landschappen gaan over twisty wegen waar iedereen naar lieve lust zijn stuurmanskunsten kan laten zien.​

Een Roadtrip voor iedereen, Puur driving.

Het gaat om de roadtrip zelf, daarom hebben wij geen voertuigrestricties. Rij mee met je roadster, stationwagen of oldtimer. Simpel: volg de route op uw gps/telefoon met extra achtergrondinformatie van het roadbook. Pech onderweg en kom je langs de kant te staan? Geen probleem, de Back-up wagen is er om te helpen.

Roadpursuit8


Top stuurmanswegen
Bocht, na bocht

Puur driving roads. We beginnen onze dag niet ver van de Duitse en Belgische grens op het drielanden punt in Vaals. Vanaf Vaals rijden we bocht na bocht door het Duitse landschap. Pure driving pleasure. De roadtrip zal eindigen bij de Nürburgring (Duitsland). Hier staat een tafel gereserveerd om op eigen gelegenheid te dineren.

A roadtrip for real drivers.

Datum: Za 21 April  ‘ 18
Start: Vaals, Nederland
Finish: Nürburg, Duitsland
9:30 A.M. – 18:00 p.m.
Prijs: 35,- per persoon 

Incl.

  • GPX Route
  • Lunchpakket
  • Routeboek
  • Backup-wagen
  • Een geweldige tijd

Excl.

  • Diner
  • Evt. parkeergeld

Inschrijven Eifel Roadtrip


Inschrijving per personen €35,-
Totaal: € -