09-06-2018 // Porsche // Airbase

​​Ervaar welke geweldige wegen er zo dichtbij de Nederlandse grens te vinden zijn en natuurlijk ook de prachtige landschappen die daarbij horen. De route zal door deze prachtige landschappen gaan over twisty wegen waar iedereen naar lieve lust zijn stuurmanskunsten kan laten zien.​

Een Porsche Roadtrip, Puur driving.

Het gaat om de roadtrip zelf, daarom hebben wij geen voertuigrestricties. Rij mee met je roadster, stationwagen of oldtimer. Simpel: volg de route op uw gps/telefoon met extra achtergrondinformatie van het roadbook. Pech onderweg en kom je langs de kant te staan? Geen probleem, de Back-up wagen is er om te helpen.


Top stuurmanswegen
Bocht, na bocht

Puur driving roads. We beginnen onze dag niet ver van de Nederlandse grens op vliegveld Brustem in België een mooie foto locatie om te beginnen. Vanaf Brustem rijden we bocht na bocht door het Duitse landschap en een deel door Luxemburg. Pure driving pleasure. De roadtrip zal eindigen in Esch-sur-Sûre (Luxemburg). Hier staat een tafel gereserveerd om op eigen gelegenheid te dineren.

A roadtrip for real Porsche drivers.

 


Datum: Za 09 Juni  ‘ 18
Start: Airport Brustem, België 
Finish: Esch-sur-Sûre, Luxemburg
9:30 A.M. – 18:00 p.m.
Prijs: 35,- per persoon 

Incl.

  • GPX Route
  • Lunchpakket
  • Routeboek
  • Backup-wagen
  • Een geweldige tijd

Excl.

  • Diner
  • Evt. parkeergeld

 

Inschrijven Porsche Airbase Roadtrip


Inschrijving per personen €35,-
Totaal: € -