Roadpursuit Porsche Turbo

07-07-2018 // Porsche // Lux

​​Ervaar welke geweldige wegen er zo dichtbij de Nederlandse grens te vinden zijn en natuurlijk ook de prachtige landschappen die daarbij horen. De route zal door deze prachtige landschappen gaan over twisty wegen waar iedereen naar lieve lust zijn stuurmanskunsten kan laten zien.​

Een Porsche Roadtrip, Puur driving.

Het gaat om de roadtrip zelf, daarom hebben wij geen voertuigrestricties. Rij mee met je roadster, stationwagen of oldtimer. Simpel: volg de route op uw gps/telefoon met extra achtergrondinformatie van het roadbook. Pech onderweg en kom je langs de kant te staan? Geen probleem, de Back-up wagen is er om te helpen.

Roadpursuit Porsche 944


Top stuurmanswegen
Bocht, na bocht

Puur driving roads. We beginnen onze dag bij de grens van België en Nederland in het pittoreske dorpje Vijlen een mooie  locatie om te beginnen. Vanaf daar rijden we bocht na bocht door het Duitse en Luxemburgse landschap. Pure driving pleasure. De roadtrip zal eindigen in Esch-sur-Sûre (Luxemburg). Hier staat een tafel gereserveerd om op eigen gelegenheid te dineren.

A roadtrip for real Porsche drivers.

 


Datum: Za 07 Juli  ‘ 18
Start: Buitenlust
Camerig 11
6294 NB Vijlen
Nederland
9:30 A.M. – 18:00 p.m.
Prijs: 35,- per persoon 

Incl.

  • GPX Route
  • Lunchpakket
  • Routeboek
  • Backup-wagen
  • Een geweldige tijd

Excl.

  • Diner
  • Evt. parkeergeld